Sommaren är kort……

Idag är första dagen som jag är åter från semestern. Semester och semester, som arvoderad nästan heltidspolitiker så har man inte semester i den bemärkelsen att det bara är att stänga av telefonen och datorn när man går hem på fredagen. Däremot får man prioritera vad som behöver åtgärdas omedelbart eller vänta tills man är tillbaka från sin ledighet. Jag vill påpeka att jag inte klagar på något vis, utan jag har själv valt att ha det på detta sätt. Men om man förklarar vilka villkor vi lokala politiker har så brukar förståelsen också öka varför jag kanske inte inom en timme väljer att ringa tillbaka eller svara på ett mail. Men nog om detta!

Ni vet väl att det är Grillnatta i kväll, vi politiker grillar som vanligt och mig hittar ni vid grillarna från kl. 17.00:-)

Ulrika Spårebo
170807